24 Ocak 2013 Perşembe

Neçirvan Barzani Başkanlığındaki Heyetten, Goran Hareketi’ni Ziyaret

NEÇİRVAN
Edinilen bilgilere göre Kürdistan Yurtseverler Birliği-YNK Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Berhem Ahmed Salih ve Kürdistan Demokrat Partisi-PDK Genel Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani başkanlığındaki PDK-YNK ortak heyetinin yarın Goran Hareketi genel merkezini ziyaret ederek Newşîrwan Mistefa ile görüşecekleri bildirildi. 

Kürdistan Yurtseverler Birliği-YNK Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Berhem Ahmed Salih ve Kürdistan Demokrat Partisi-PDK Genel Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani bugün Kürdistan İslami Birlik Partisi Genel Sekreteri Mihemed Ferec ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından basın toplantısı düzenlediler.

YNK Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Berhem Ahmed Salih basın toplantısında yarın (23 Ocak) PDK-YNK ortak heyetinin Süleymaniye kentinde Goran Hareketi genel merkezini ziyaret edeceğini belirterek, Goran Hareketi Lideri Newşîrwan Mistefa ile bir araya geleceklerini dile getirdi.

Bilindiği gibi Kürdistan Yurtseverler Birliği-YNK Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Berhem Ahmed Salih ve Kürdistan Demokrat Partisi-PDK Genel Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani dün Kürdistan İslami Topluluk Partisi Başkanı Elî Bapîr ile bir araya gelmişlerdi.

Kaynak: dengeazad.com 23 Ocak 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder