26 Kasım 2012 Pazartesi

Azadi İnsiyatifi’nin 4. Genel Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır’daki toplantıya İl Temsilcileri, Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, Yürütme Kurulu genişletilirken, çalışma takvimi tartışıldı.

Hak Adalet ve Hürriyet için
Kürdistan İslami İnisiyatifi / AZADÎ İnisiyatifi 25 kasım 2012 tarihinde Amed’deki merkez ofisinde İl Temsilcileri’nin de katılımıyla 4. Genel Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GYK Toplantısında, AZADÎ İnisiyatifi adına yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi, iç işleyiş, teşkilatlanma ve İnisiyatifin ileriye dönük çalışmaların planlanması hakkında müzakere ve istişarelerde bulunuldu.
Ayrıca; Azadi İnisiyatifi toplantısında, son siyasi gelişmeler ve özellikle Suriye Kürdistan’ı ile ilgili durum, Serêkanî hadisesi ve bölgeye yayılma istidadı gösteren olaylar ele alındı.

Azadi İnisiyatifi’nin tanıtım çalışmalarına hız vermesi, alan çalışmasının tamamlanamsı ve sonrasında İnisiyatifin bir harekete veya siyasi partiye dönüşüp, dönüşmeyeceğinin kararkaltırılacağı 2. Kongrenin tarihi ve gündemini belirlemek için de öneriler dile getirildi.

2013 yılının baharında veya sonbaharında 2. Kongrenin gerçekleştirilmesi fikrinin hakim olduğu toplantıda, Azadi’nin Kürdistan’nın Kuzeyi’nde, siyasi yelpazede hak ettiği yeri alması için yoğun bir çalışma takvimine bağlı olarak, iç eğitim ile Azadi Programının anlatılması ve donanımlı kişiler aracılığıyla bunun halka izah edilmesi hususunda herkesin hemfikir olduğu görüldü.

Azadi toplantısına bayanların da yoğun katılım ve ilgi gösterdikleri görüldü.

Kaynak: haberdiyarbakir.com 26 Kasım 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder